Het complot van de groene autotjes

De bus surft als een groot slagschip behendig door het stadsverkeer. Via de voorkeursbehandeling die busstrook heet razen de passagiers langs de auto’s. Maar dan – in een vlaag van een seconde valt mijn oog op 5 groene kpn-autotjes die allemaal achter elkaar voor het stoplicht. Verdacht.

Een dag later; zelfde tijd en zelfde plaats. Weer massa’s auto’s en fietsers en allemaal willen ze vooruit. Deze keer ontsnapten ze bijna aan de aandacht. Maar weer is er een rijtje helgroene kpn-autotjes dat voor hetzelfde stoplicht staat. Ik heb het door. Het is een complot om de wereld over te nemen. Let maar op: binnenkort ziet u overal groene kpn-autotjes. Moge u gewaarschuwd zijn.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *