Breukvlak

Een beveiliginsbeambte komt uit z’n werk en loopt het station op. Een vriend van hem zegt ‘m gedag. Hij probeert te gaan zitten op leuning, maar het lukt niet. Een gesprek ontrolt zich. Al snel wordt duidelijk dat hij mot met z’n vriendin heeft.

“Toen kwam m’n baas eraan en toen was ik natuurlijk snel offline gegaan.

Stuurt ze me ’n berichtje van waarom doe je dat, waarom block je me? Nou omdat me baas er aan kwam. En ik ga m’n baan niet op het spel zetten voor haar. Voor niemand. Ik ga voor niemand m’n baan op het spel zetten” galmt hij door het station.

Heftig gebarend staat hij tegen z’n vriend te betogen waarom hij genoeg van haar heeft. “Ik heb nog maar twee woorden voor haar over. Fuck You.

En vanavond weer voetballen. Ik heb nog meer last van m’n enkel dan gisteren. Maar wat boeit het, gewoon doorspelen.”


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *