Zwanger

Zwanger is ze niet. Alleen de boekenkast is dat.

De handboeken ?Baby: vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte?, en ?Geboren: Gezond en gelukkig opgroeien van dreumes, peuter tot kleuter? staan rug aan rug met ?Het Prisma Voornamenboek?, ?The Pocket book of unusual & interesting Baby Names? en ?Het Baby Jaarboek?. En niet te vergeten het flinterdunne ?Test voor moeders?.

De rest van haar baby bib heeft ze verborgen in een schoendoos. ?Je zou toch maar zeggen dat ik overdrijf?. Ik knik van nee, en werp haar op het bed. Niets zo lekker als sex op het themanummer: ?Fit Pregnancy: a-z?.

Woorden: 99 / Tekens: 500/Ze: 2

Bovenstaande tekst is een bijdrage van Hijx500. Hijx500 schrijft het Boekblog, een serie van 100 (literaire) gastoptredens op Nederlandstalige blogs.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *