Birds Of Pray

De Amerikaanse band Live bracht onlangs hun zesde album uit, Birds Of Pray genaamd. De single van deze plaat, Heaven, kent u vast wel: het nummer is grijs gedraaid op de radio. En dan is er nu ook het album. Normaal ga ik voor een recensie altijd op zoek naar een nieuwigheden in albums. Nieuwe klanken, nieuwe soorten liedjes, andere geluiden. Maar met die aanpak komje niet ver bij Birds Of Pray. Er is namelijk weinig nieuws onder de zon. Live speelt nog steeds makkelijk te behappen pop-rock.

Weinig verrassend, maar eigenlijk maakt dat niet zoveel uit. Er staan namelijk wel steengoede nummers op. Evenwichtig. Retecommercieel. En toch een soort van boodschap:

What will you tell your daughter, what will you tell your son /

That we were nothing but a shadow. a faceless generation /

What are we fighting for, what are we fighting for?


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *