Boekenbeurs (1)

Er is deze vrijdag en dit weekend boekenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Honderden meters aan boeken die uit de ramsj komen of net ergens een deukje hebben opgelopen. Schuifelen langs eindeloze meters boeken, terwijl je hoofdpijn krijgt van het lezen van al die kaften. Oppassen dat je niet iemand omver loopt terwijl je langzaam door de menigte waadt. Kansen te over om een leuke aanbieding te spotten, dus ik ging er vanmorgen naar toe.

Bij de ingang is het mogelijk om een karretje mee te nemen. Sommige mensen willen zoveel boeken meenemen, dan heb je een karretje nodig. ‘Poeh’, dacht ik, ‘dat is voor de freaks, en dat wil ik niet zijn’. Ik liep gewoon zonder karretje naar binnen. Na 4 boeken en 30% van de beursvloer gezien te hebben ben ik alsnog maar een karretje gaan halen.

(wordt vervolgd)


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *