Dingen enzo

Eigenlijk heb ik vandaag helemaal geen verhaal voor u; of ieder geval niet nu. De volgende cd-recensie wil ik nog uitstellen omdat ik nog een paar keer wil luisteren naar de cd. En om u nu te gaan vermoeien met een verhaal over een wild plan om de vierdaagse van Nijmegen te gaan lopen, dat gaat te ver. Zo’n vierdaagse zou overigens wel een forse training vooraf vereisen (heeft iemand hier een trainingsschema?). Maar, het is slechts een wild plan, dus niet genoeg om een serieus verhaal van te maken.

Nog minder relevant is het verhaal van het glas bier dat over m’n tas heen viel en waardoor nu de hele tas naar bier ruikt. Nee, geen spannende avonturen vandaag. Neemt u, als troost, nog maar een kopje koffie met melk en suiker uit de automaat. En ga extra vroeg naar huis vanmiddag. U heeft het verdient.

Mocht uw baas bezwaren maken tegen deze aanpak, dan verwijst u maar naar mij.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *