Studio MX 2004

Met een plof kwam de post op de deurmat neer. Er zat een grote envelop op A4-formaat bij. Macromedia Studio MX 2004 for Windows 98-2/2000/XP or MacOS 10.2.6 and later, stond op de cd-rom. Bijgeleverd zat een brief van mevrouw Sue Thexton, vice-president Europe van Macromedia. Wow, een brief van zo’n belangrijk iemand. In de brief stond dat ik het programma mocht gaan gebruiken, met het serialnumber wat er onder stond.

Na enige tijd stond het programma op m’n harde schijf. Hop, serienummer invoeren en aan de slag maar. Dacht ik. Maar die lieverds van Macromedia hadden wat anders bedacht. Ze vonden dat ik ook nog moest bellen met hun, om nog wat codes door te spreken. In het Amerikaans graag. Ze vroegen me of ik een getal van 66 cijfers even door wilden geven over de telefoon. In brokjes weliswaar, maar een getal van 66 cijfers vind ik wel heel paranoia. Als antwoord kreeg ik een ander getal, ditmaal van 20 cijfers. Als ik dat gebruikte, vertelde het Amerikaanse antwoordapparaat, zou het werken.

Thank you for calling us. You can end this call by pushing a hash.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *