Mueslireep

Zo. Voor het eerst in meer dan 3 weken dat ik achter de computer zit, ingelogd ben en niet een verhaaltje heb voorbereid dat copy-paste online geplaatst kan worden. Het zal hier spontaan moeten ontstaan. Een uniek moment dus.

En ik was van plan u te vervelen vermaken met een groot avontuur dat ik in een winkelcentrum beleefde. U weet wel, Albert Heijn, Edah, bakkertje, groenteman, Etos en de onvermijdelijke snackbar. Daar mocht ik een proef doen. Ik mocht twee mueslirepen proberen, en dan moest ik invullen op een uitgebreid formulier welke de betere was. Dat de verschillen minimaal waren maakte niet zoveel uit.

En zo geschiedde. Ik rook, keek, proefde, twijfelde over de structuur en de verhouding tussen noten en zaden in de mueslireep. Dat is namelijk heel belangrijk voor een goede mueslireep. Toch? Ja, heel belangrijk.

En toen het formulier was ingevuld, en toen ik was uitgepraat met de enqueteurs, toen was het klaar. Ik kreeg als dank voor het meedoen een klein presentje. U kunt vast wel raden wat dat was.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *