Vanochtend was de lucht strak blauw. En het was doodstil in de satad. Niemand die je op zondagochtend om kwart voor 9 de straat op stuurt zal kunnen beweren dat Nederland vol is.

Voor een habbekrats kkon ik (vanwege dat boekenweekgeschenk) naar Woerden. Daar vandaan liep de wandelroute naar IJsselstein. 20 kiilometer met veel storm en een lucht die niet langer blauw was maar vol zat met storm. Het woei en het waaide zo hard het maar kon. De wind maakte lang brede golven in het lange gras.

De laatste vijf kiilometer werd ik achtervolgt door een regenwolken. Ik kan u garanderen dat zoiets wel stimuleert. Moe of niet, de gedachte van een nat pak zorgt er wel voor dat je doorloopt. IJsselstein werd in vier uur en tien minuten bereikt.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *