Gisteravond

Gisteravond zag ik een pad buiten. Op een afstand van een meter, in de struiken, zat het beestje. Ik probeerde de amfibie te fotograferen. De afstand van een meter en de invallende duisternis bleken helaas dwars te zitten. Geen van de tien foto’s die ik nam was scherp. En de aanwezigheid van de struiken beletten mij om dichterbij te komen. Bovendien zou het beest vast niet blijven zitten als ik alle struiken aan de kant zou schuiven.

Dus vandaag een reservefoto. Een zonsondergang.

Avondrood betekende inderdaad water in de sloot.


Comments

3 reacties op “Gisteravond”

  1. Erg mooi……als achtergrond te gebruiken.

  2. Mooie zonsondergang is dat.

  3. vast veel mooier dan amfibiebeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *