Blessure

Op dit moment zit ik op een bureaustoel, achter een computer.

(Trouwens – je zit achter een computer en achter het stuur van de auto. Maar je zit voor de televisie. Maar waar ligt nu het verschil?)

Ik zit dus. Want als ik loop, loop ik mank. Mijn rechterbeen trekt. Het moet tegen vijf uur vanochtend zijn geweest. Het was nog schemerdonker, maar buiten floten de vogels al (de uitdrukking vroege vogels bestaat niet voor niks). Ik schoot overeind, meteen wakker, want mijn rechterkuit was spontaan in de kramp geschoten. Een onwaarschijnlijk actie op een onwaarschijnlijk uur. Het is me een raadsel waarom dat gebeurde (ook Google weet geen antwoord. De enige suggesties die er komen zijn zwangerschapskwaaltjes, wat fysiek gezien nogal ingewikkeld is).

Nu loop ik dus rond met kuit die wat zwaar en stroef aanvoelt. Tijd om me even rustig te houden, lijkt me.


Comments

4 reacties op “Blessure”

  1. Teveel tour gekeken?

  2. Zweepslag, daar al eens onder gezocht?

  3. @Miss Marple: wel aangedacht, maar zweepslag komt in alle beschrijvingen naar voren als iets zwaarders dan dit, en doet zich voor tijdens het sporten, en niet zomaar.

  4. Dan kun je toch lekker de tijd gebruiken om te bloggen of om verhaaltjes te bedenken. je weet nooit als je ooit van beroep wil veranderen ๐Ÿ™‚
    michel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *