Supermarktlogsel

Bij de Albert Heijn helpt een jongentje van een jaar of 6 zijn moeder met het doen van de boodschappen. Het is bijna vakantie, dus er moeten pakjes drinken worden ingeslagen. Appelsap, sinasappelsap, verpakt per 3 tegelijk in plastic. Hij pakt vol enthousiasme een hele stapel tegelijk. Maar terwijl hij naar het karretje loopt om ze daarin te leggen, heeft hij er zoveel vast dat hij ze bijna op de grond laat vallen. Met een gekromde rug loopt hij naar het winkelwagentje, waar hij ze met een grote plof in laat vallen.


Comments

5 reacties op “Supermarktlogsel”

  1. Dat heet heel modern zelfredzaamheid! Jaja! ๐Ÿ™‚

  2. Die jongetjes van 6 worden steeds groter, gezien de bijvoeglijke naamwoorden.

  3. Jong geleerd is oud gedaan!

  4. Zelfredzaamheid? Kinderarbeid!

  5. die heeft het al helemaal begreoen;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *