Nieuwe hobby

Mijn nieuwe hobby is Frisse Fruitdrank. Met dit klammige weer is het een van de weinige dingen die verfrissend en lekker zijn. Vanmiddag bekeek ik het pak. Er blijkt extra vitamine C aan toegevoegd; een glas is zelfs al voldoende voor de helft van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Eén glas? Ik drink er minstens vier per dag. Allemaal vitamientjes! Binnenkort ga ik waarschijnlijk licht geven, of zoiets. Dan ben ik ’s nachts te herkennen als de man die geen straatverlichting nodig heeft. Degene die zonder lamp op de fiets rijdt en toch niet bekeurd wordt. Het zijn grote consequenties, zo’n nieuwe hobby.


Comments

2 reacties op “Nieuwe hobby”

  1. meer vitamine c dan je nodig hebt plas je uit, dus dat scheelt.
    alleen geeft dat veel druk op je nieren, dus wordt de kans op nierstenen een stuk groter.
    maar goed, dan gil je als een sirene, dus heb je ook geen lamp meer nodig…;-)

  2. I am here to say hello and you have a great site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *