Uit een plastic boterhamzakje komen twee witte boterhammen met kaas. De ander heeft een hele zak bruin brood, en een stuk worst als beleg dat ter plekke gesneden wordt. Er staan twee plastic flessen frisdrank. Het zijn flessen die je zo in elkaar kan drukken, waarbij je zelfs al bij het inschenken voorzichtig moet zijn. Een sinas en een cola, van een onbekend merk. Om het allemaal te koelen hebben ze een eigen koelbox bij zich.

Tijdens de lunch wordt er vooral gezwegen. Er wordt gegeten, en ondertussen gebladerd in een aantal tijdschriften die uit de leesmap komen. De Autoweek en de Panorama paseren de revue. Twee keer gaat de telefoon van een van hen. De machtige ringtone weerklinkt, en een machtig blauw-metalic toestel verschijnt. Hij voert twee korte gesprekken waarbij niet veel duidelijk wordt over de inhoud en het waarom van dit gesprek.

Kort daarna is hun lunch afgelopen, en daarmee ook mijn observatie.


Comments

2 reacties op “Lunch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *