Asymmetrisch leven

Afgelopen donderdag was het zover. Het langverwachte bezoek aan de kaakchrirug. Na een aantal keer uitstel mochten eindelijk de twee verstandskiezen die in de weg zaten worden verwijderd. Linksonder en linksboven zouden niet langer mee mogen doen in het leven.

De voltrekking ging snel. Binnen tien minuten stond ik buiten, en van die helse pijnen heb ik niks gemerkt. Een kleine aspirine is alles wat ik gebruikte, en dan nog vooral uit voorzorg. Wel merk je kleine veranderingen, Normaal gaat een sneetje brood binnen een minuut naar binnen. Nu kostte het vijf minuten per boterham. Het is bepaald lastig, die eerste dagen asymmetrisch leven.


Comments

3 reacties op “Asymmetrisch leven”

  1. goed voor de lijn (denk ik dan direct, maar dat zal voor jou vast geen rol spelen;-)

  2. Weet U, de gevolgen zijn bij mij nog altijd merkbaar. Het zwarte gat achterin mijn mond trekt van alles aan. Broodkruimels verdwijnen erin, als ook andersoortig voedsel. Speciaal voor dit soort zaken heb ik van de assistente van de kaakchirurg een merkwaardig waterspuitje meegekregen, waarmee ik het gat kan schoon-k?rcheren. Werkt prima, maar het blijft een vreemde bezigheid.

    Overigens, de helse pijnen zijn inmiddels verworden tot hemelse rust. U boft met Uw pijnloze extractie.

  3. ben jaloers….. zou willen dat mijn mond zo mee had gewerkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *