Een avontuur uit het leven van…

Douchen na het leveren van een flinke inspanning is een van de meest comfortabele zaken des levens. Echter, het geluid van al dat vallend water kan vreemde effecten hebben. Zo zou ik gezworen hebben dat er echt een helikopter naast het huis aan het landen was. Bij nadering bleek het echter een straatveger te zijn.


Comments

3 reacties op “Een avontuur uit het leven van…”

  1. Je maakt wat mee!
    ๐Ÿ˜‰

  2. Ieder vervormd gelijk opschriujven op een apart papier, alle papiertjes verzamelen, met een perforator (evt een elctrische op het werk) 2 gaatje maken en netjes opbergen. Na een jaar alles bekijken en je hebt weer een stukje om over te schrijven ๐Ÿ™‚

  3. Water in de oren gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *