Housemuziek heeft mij nooit bijster diep kunnen beroeren. Er staan wel wat plukjes van dat soort op de harde schijf, maar veel is het niet en de meeste leiden een anoniem bestaan.

Cado was tot een maand geleden zo’n zelfde verdwaalde gast in de muziekcollectie. Op aanraden van Yanne had ik het album ooit gedownload. En er vervolgens niet meer naar omgekeken. Dat gebeurt met sommige dingen; het duurt lange tijd voor dat ze hun potentie waarmaken. En soms wordt de belofte nooit ingelost.

Toch nam ik ergens de moeite om naar Cado te luisteren. En het raakte me. Een tikkeltje onderkoeld weet het muziek uit te kleden tot slechts iets elementairs overblijft.

Downloadpagina (onder het kopje mp3, het album Cado, 35 Mb Download)


Comments

Eén reactie op “Cado”

  1. Mmh, ik ben wel in de stemming om geraakt te raken geloof ik.
    Dit is derhalve nog geen reactie, maar een melding van download 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *