Disclaimer

Omdat meta-stukken simpelweg leuk zijn. Omdat een log niet compleet is zonder. Om misverstanden te voorkomen. En ook hierom. Daarom: een disclaimer voor dit weblog..

(versie per 11 augustus 2004)

1. Copyrights. Al het materiaal hier is, tenzij anders aangegeven, © 2003-2004 Maarten Pullen. Neem daarom niet iets over zonder dat je toestemming hebt gevraagd. Ook het gebruik maken van plaatjes die gehost worden op de serverruimte van de Film Van Alledag niet toegestaan – het is immers stelen van bandbreedte.

Toestemming vragen voor overname van materiaal is geen hopeloze zaak. Ik zal in 9 van de 10 gevallen gewoon toestemming geven. Je moet dat toestemming vragen simpelweg zien als de nette manier om aan je materiaal te komen.

2. Als je dit weblog leest moet je bedenken dat enige gelijkenis met in werkelijkheid bestaande personen puur toevallig is. Een weblog kan geinspireerd zijn op de werkelijkheid, maar is nooit meer dan een uitvergroting, verdraaiing of bewerking van de werkelijkheid. Beschouw dit geheel daarom als fictie. Trek op basis van dit weblog geen conclusies over personen of gebeurtenissen.

3. Ik vind het leuk als je commentaar geeft op stukken. Maar denk wel na voordat je iets zegt. Kwetsende of discriminerende teksten kunnen verwijderd worden. Gedraag je. Dit weblog is geen vrijplaats waar je alles kan zeggen of schrijven.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *