Zondagavondrestant

Het is bijna half zeven ’s avonds als ik de andere kamer binnenloop. Ik laat het licht uit omdat ik alleen iets weg kom leggen. Aan het groene lampje zie ik dat de batterijen op zijn geladen, en loop de kamer binnen. Ik verwijder de batterijen uit de lader en zet ze op de bovenste plank van de kast – bovenste betekent opgeladen, onderste plank betekent nog op te laden. Anders kan ik het niet onthouden.

Buiten schijnen de autolichten op de glimmende straat. Het regent schijnbaar onophoudelijk. Een auto, een Golf om precies te zijn, stopt en er stapt iemand uit. De persoon, gehuld in een grote regenjas, rent weg van de auto en verdwijnt tussen de bebouwing.

Mocht hier sprake zijn van een gezochte crimineel dan zou ik die niet herkennen – wat een waardeloze getuige.

In plaats daarvan knort mijn maag. Misschien moet ik maar eens wat te eten gaan zoeken, en niet naar buiten gaan staan staren. Daarnaast, over 25 minuten begint Studio Sport al.


Comments

Eén reactie op “Zondagavondrestant”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *