Best een mooie dag vandaag

Vanmorgen zonsopgang. Ongeveer half negen. Ergens stonk iets, maar ik wist niet wat. Ik pakte mijn iPod en zorgde voor een muzikale omlijsting van een mooi plaatje. De lucht kleurde geel en spiegelde zich op de vloer. Ongeveer zo. De wolken maakten ook een noodvaart door de lucht, allemaal tegelijk naar het noorden.

Later zag ik de zon door de wolken breken en de bladeren van de bomen vallen. En zo nog wat dingetjes. Allemaal plussen op de grote optelsom des levens.

(En als u dan nog even Googled op de titel van dit stukje, dan weet u waarom dit stukje over niets gaat).


Comments

5 reacties op “Best een mooie dag vandaag”

  1. Wat een pracht van een foto, mijn complimenten…

  2. @Marieke: die foto is niet van mij hoor…

  3. de foto deed me al verzuchten, de woorden nog meer.

  4. Toch is het een mooie foto. Goed gevonden dan maar zeg ik ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *