Schoen

Het strand was bijna leeg. Het toestel had ik meegenomen omdat ik wilde proberen de golven vast te leggen.

Maar of het niet hard genoeg waaide waardoor de golven niet hoog kwamen, of dat de dynamiek van golven is niet te vangen in een statisch plaatje: het lukte me niet. Langs de vloedlijn lag vooral schuim dat uit de zee kwam. De wind waaide het spul in vlokken het strand op. Verder naar het zuiden kwam ik een aangespoelde schoen tegen. Het versleten ding had de kleur van het zand aangenomen en was bijna opgegaan in het strand. Bijna was het verdwenen. Nu is er in ieder geval nog een foto van.

(klik voor desktop-uitvoering).


Comments

2 reacties op “Schoen”

  1. even dacht ik
    dat het jouw schoen was ๐Ÿ™‚
    mooi plaatje
    zet je C er op!

  2. Lijkt (met een beetje fantasie) op een krokodil…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *