Opgelost

Zaterdagochtend, de lokale bouwmarkt. In het grote schap een mooie fles met chemische troep uitgezocht. Het is weliswaar niet goed voor het milieu, maar het zal de afvoer voorgoed van z’n verstoppingen afhelpen.

Zaterdagmiddag: het spul er door heen gejaagd. Het bruist wat en volgens de verpakking moet je dit goedje niet over je handen strooien. Sowieso is aanraking niet erg gezond. Maar de gootsteen loopt weer als een zonnetje. Probleem opgelost

Maandagavond. Bij het wegspoelen van de afwas klinkt er een hoop geraas onder de gootsteen. Bij het openen van het keukenkastje blijkt de afvoer niet goed dicht te zitten. Snel de wasbak dichtgedaan, en een grotere watersnood voorkomen. Bij nadere inspectie blijkt dat een van de rubberen ringetjes die de afvoer bij een houden verdwenen te zijn. Waarschijnlijk opgelost in het hevige schoonmaakmiddel.


Comments

3 reacties op “Opgelost”

  1. dat spul werkt echt grondig!

  2. laarsen bij de hand houden
    is ook altijd verstandig

  3. oeioei, ik heb ook een gootsteendoorloop-probleem, maar weet nu in ieder geval wat niet te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *