Wat zou kunnen

Als je een weblog hebt zijn er tal van mogelijkheden. Zo zou ik campagne kunnen voeren voor de Dutch Bloggies.

Zo zou ik kunnen roepen hoe cool de Mac mini is.

Zo zou ik misschien wat kunnen vertellen over het meisje dat een jas in de unieke kleurencombinatie hutspot-peen-en-uien had.

Maar vandaag, een mooi liedje (via).


Comments

2 reacties op “Wat zou kunnen”

  1. * De dutch-bloggies is alleen interessant voor een Retecool, een Volkomenkut of een Geenstijl. Als je het tienduizendenden koppen tellend publiek mist om als stemvee te fungeren, is het een kwestie van “meekijken vanaf de zijlijn”.
    * De Mac mini is al door zoooooveel mensen bejubeld (dik achtduizend, volgens Technorati) dat daar nog weinig aan toe te voegen is.
    * Dat van die jas, daar ben ik wel benieuwd naar. Is er een foto?
    * …zeg, dat muziekje is eigenlijk wel het hoogtepunt! Hou die bloggies en hutspotjas maar, over die Mac mini hebben we het nog wel, maar eerst het muziekje nog eens spelen…

  2. Dille: zo nu en dan weet er iemand tussendoor te komen die n?et Retecool, Volkomen Kut of GeenStijl is. De rest altijd nog genomineerd worden en da’s op zich al een heel leuke waardering. De DutchBloggies moet je volgens mij gewoon zien als een jaarlijks terugkerend stokje: het is leuk en grappig, maar het zegt niets over de logs die *niet* genoemd worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *