Een liedje op zaterdag

Klik

Zo. En nu vraagt u zich af, waaraan heb ik nu weer een liedje verdiend? Toch? Om antwoord te geven op prangende vragen: u krijgt dit ding als een soort afkoopsom. Vanmorgen heb ik namelijk een nieuwe rugtas aangeschaft, en die heeft toch een muzikale gadget aan boord. En omdat u dus zielig bent, want u heeft die gadget niet, krijgt u een liedje.

En wat voor gadget is dat dan wel? De rugtas – die na tien jaar de vorige komt vervangen – heeft een speciaal gaatje aan de voorkant. Dan kan je Walkman iPod in je tas worden opgeborgen, en kan het snoertje met de oordopjes naar buiten toe steken. Zo ontwijk je elke crimineel.

Volstrekt nutteloos, en waarschijnlijk zal ik het nooit gebruiken. Maar dat zei ik al: het is een gadget.


Comments

5 reacties op “Een liedje op zaterdag”

  1. Oef, ik voel me inderdaad erg zielig zonder die tas. Ik ga eens kijken of het liedje me iets minder zielig maakt…

    Nou, veel plezier hoor, met die tas…*snif*

  2. Ja, het is gelukt! Fijn nummer, bedankt.

  3. Ik heb zowaar nog ergens een walkman in een la liggen. En veel cassettebandjes. Misschien moet ik het maar weer eens gaan gebruiken. Heel retro ๐Ÿ™‚

  4. Ik weet nu al dat die tas waarvan jij er ??n bezit het h???lemaal gaat worden in 2005!

  5. Heej, die wil ik ??k!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *