Het volgende grote ding

Twee dagen geleden. Ergens tussendoor luister ik een album waar ik eerder over gelezen heb. Als je met enige regelmaat een muziekweblog beklikt, dan valt het me altijd weer op dat de stroom aan nieuwe, onbekende namen onuitputtelijk lijkt. Uit die grote rijstebrijberg pik ik wat dingen, soms is het goed, soms ook niet.

En nu dit. Bij sommige stukken denk ik: dit is the next big thing, zoals dat heet. Andere delen trekken die stelling toch weer in twijfel.

Ik weet het niet. Oordeelt u eens over Athlete


Comments

3 reacties op “Het volgende grote ding”

  1. Ik heb de promo hier al heel lang liggen. Conclusie: de eerste cd van een paar jaar geleden is stukken beter dan de tweede. Maar de meisjes met aanstekers zullen wel weer gelukkig zijn.

    Overigens vind ik het wel spannender dan Coldplay. En nu niet zeggen dat ze op Coldplay lijken, het was altijd andersom.

  2. Er staat redelijk wat van in iTMS… Best lekkere band en zeer verassend hier en daar, maar The Next Big Thing..? Denk ’t niet… Te veel in een bekende hoek qua stijl.

  3. For the record: ik heb net ‘[url=http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewAlbum?playlistId=16027108&selectedItemId=16027088]You Got Style[/url]’ van Athlete in iTMS aangeschaft. Verdomd lekkere radioplaat. Vreemd dat dit niks heeft gedaan op de zenders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *