Nieuwe woorden

Af en toe leer ik nieuwe woorden. Niet dat ik actief het woordenboek napluis, ik bedoel tijdens het lezen van dingen. En wat het geval is met de nieuwe woorden, is dat die dingen zich vervolgens gaan herhalen. Als je eenmaal een nieuw woord hebt geleerd, komt het opeens overal terug.

Je zou bijna gaan veronderstellen dat die woorden er eerder ook al waren, maar dat je er uit luiheid overheen las. En als dat waar is, wat zijn dan de woorden waar ik nu overheen lees en die ik over een onbekende aantal maanden / jaren ga ontdekken?


Comments

2 reacties op “Nieuwe woorden”

  1. Ja, daar lees je nu dan overheen dus.. Raar is het wel. Net als met mensen leren kennen. Soms leer je mensen kennen die je achteraf gezien al maanden eerder had leren kennen, omdat jullie op dezelfde plekken komen.

  2. Omdat je zoveel lekkers in ??n keer niet kunt verteren denk ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *