In de metro (2)

Een man, met een broodje van AH-to-Go. Hij kijkt naar buiten, hoewel daar alleen maar betonnen wanden te zien zijn. Hij neemt happen van zijn broodje, telkens net te groot, zodat het hem zichtbaar moeite kost om de happen te verwerken.

*

Drie mensen met de witte iPod oortelefoontjes in. Een jaar geleden was het een bijzonderheid als je dat ergens zag. Zie hier de tragiek van de early adopter. Ooit moest je uitleggen wat het was, en hoe het werkte. Nu ben je onderdeel van de massa geworden. What?s the next big thing, vraag je je af.

*

Dat nieuwe album van Krezip is ? misschien tot uw schrik ? goed te verteren. Niet the next big thing, dat zou te veel lof zijn. Maar een doordacht, gevarieerd album, dat wel. Geschikt voor in de metro, bijvoorbeeld


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *