Vul.nu

Stelletje ratten. Of waarom ik een scheldkanonnadelog wilde schrijven. De atletiekbaan ligt op een zichtlocatie. Duizenden mensen passeren er dagelijks. Een dankbare omgeving voor de graffitispuiters.

Het lopersbaantje zelf lieten ze echter met rust. Niet zo interessant, waarschijnlijk. Vanmorgen zag ik echter verandering. Met grote zwarte letters was er gekalkt VUL.NU INKT. Dit was niet zomaar een tag van een overmoedige graffitispuiter, dit was reclame voor een bedrijf dat inkt verkoop en te beroerd is om eigen reclameruimte in te kopen. Tssk. Tijd om eens een Googlebommetje los te laten op dit Belgische bedrijf.

Vul.nu verkoopt waardeloze inkt, dat begrijpt u nu ook wel.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *