Blijf flirten

Alweer een dagje weg ? het is zomer ? nu Amsterdam. Mooie stad die ik niet heel goed ken. Tegen het middaguur kwam het eerste bericht. Londen. Bommen. De zon scheen, er was witbier en ijsthee, en al snel dacht ik er niet meer aan. Het werd zorgeloos avond.

Tijdens het avondeten bedacht ik dat restaurant 11 wel een positief stukje waard was. Hip ingericht, formidabel uitzicht over Amsterdam en origineel eten. En ons soort mensen, zou Louter toevoegen. De dingen gebeurden zoals dat gaat in een restaurant en ik maakte en passant wat aantekeningen van deze mooie plek. Voor een stukje. Misschien moesten we een geheime webloggers restaurant gids beginnen.

Opnieuw is er even gerucht. Ik vang iets op over 300 doden. Even stil

Hell no

Ik hoop dat het niet waar is. Maar snel is het feest weer terug rond mij. Amsterdam en zomeravondlicht. De jongens en meisjes aan de bar blijven flirten. En misschien is dat ook wel het beste antwoord op terrorisme.


Comments

2 reacties op “Blijf flirten”

  1. Zo gemakkelijk gaat dat dus….. wij mensen zijn van een bijzondere soort als het om overleven gaat…….

  2. …Dat we in een tijd van vrede eindelijk confrontaties durven aan te gaan en in tijden van terreur elkaar door een roze bril willen liefhebben. Die eeuwige wens balans te vinden, heeft tot nu toe weinig vruchten doen afwerpen.

    Ga eens eten bij ‘ander soort mensen’ bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *