De postbode bracht pakketjes

De postbode bracht pakketjes. Twee tegelijk, maar liefst, en geen kerstpakket. En de postbode is meestal leuk, maar pakketjes ontvangen is nog veel leuker.In Italie had ik gebruik gemaakt van de Rough Guide. Handig, als je weet in welke bus moet stappen en wat zich nu precies waar bevindt. Bijna alles in de gids klopte, maar er bleken ook wel een paar foutjes in te zitten. Dus ik mailde naar the editors. En zie, wat er als bedankje twee weken later verschijnt.

Voorts kwamen ook mijn gewonnen prijzen aan. Ja, en als je een popquiz wint, wat kan je dan anders verwachten dan een poppetje?


Comments

2 reacties op “De postbode bracht pakketjes”

  1. ehhh
    een reisgenootje voor spanje?

  2. Tsja. Leuk. Zo’n poppetje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *