Onderweg (2)

Het huis bij de snelweg is nog steeds te koop. Met een garage, dan blijft je auto droog als het sneeuwt. De vraagprijs ken ik niet, maar het bordje is geel. De nieuwe cd van Madonna is niet heel bijzonder. Een paar leuke deuntjes, maar zeker niet meer waard dan even snel een kopietje beluisteren. De sneeuw van vanochtend was het nauwelijks waard zo genoemd te worden, omdat je er zo doorheen reed. Het stoplicht stond veelal op groen vandaag. Vrachtwagens kunnen veel water op doen spetteren. De flitsers van de politie waren vandaag uitgerust met een groene auto, maar bekeken de tegenovergestelde rijbaan.


Comments

5 reacties op “Onderweg (2)”

 1. Als het verkeerslicht op geel sprong, en het verkoopbord groen was, en de cd van Madonna ‘Trop commercial’ heette, en de sneeuw echt sneeuw was; dan was je dag goed. Daar moet je in geloven.

  En terzijde: ‘dwangbuis fecit dis juvantibus’ is Latijn en het betekent ‘Dwangbuis maakte dit met de hulp van de goden.’

 2. Als er veel sneeuw ligt krijg je de garagedeur niet open…

 3. zeppo avatar

  ooooh had jij geen grootsche vertragingen vandaag? omleidingen? Wouter Bos (of een andere politicus) niet gezien op het station?

  mazzelaar;-)

 4. zeppo avatar

  stom stom stom!
  ik kan er maar niet aan wennen dat je niet meer treint

 5. @Dwangbuis: de kwaliteit van mijn dag is gelukkig niet afhankelijk van de kleur van het bordje, of de kwaliteit van de sneeuw ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *