Innovaties

Bij de kruising komt een blauwe auto voor ons rijden. Een sportief model stuift nog net voor ons. Maar eenmaal op de sluiproute rijdt hij niet door. Tssk, roepen we, heeft iemand zo’n model gekocht, rijdt hij nog maar 50 op de plek waar je 60 mag. En druk is het niet, het heet hier niet voor niks een sluiproute. Als we onder de snelweg door zijn, en vlakbij het kruispunt staan zien we hoe het komt. Hij speelt videoclips op zijn navigatiescherm.

*

Twee collega’s hebben peer-to-peer letterlijk genomen. Via bluetooth zijn ze nu mp3’s aan het uitwisselen met hun telefoons.


Comments

6 reacties op “Innovaties”

  1. Ik zit nog steeds te wachten op de vliegende auto’s en de hoverboards ๐Ÿ™

  2. mag appel-tot-appel ook?

  3. van peer tot gnoom, eerst maar eens een rijbewijs…

  4. Ah ja.. videoclips op je tomtom. What good is that!?

  5. Tijdens werktijd met mp3… Foei!

  6. Videoclips. Via bluetooth. Op hun telefoon.

    Af en toe krijg ik het idee dat ik technisch een beetje achterloop… Net zoals toen ik in de vierde zat en een paar klasgenoten al wel een mobiele telefoon hadden, maar ik nog niet. En ik nog dacht dat smsen h??l moeilijk was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *