L’ histoire se repete

Soms is het leven net als op televisie. Net als RTL7 herhaalt het zichzelf. Je kan er om wedden dat tijdens het ochtendelijk fietsritje de man met de blauwe BMW al vast warm staat te draaien, maar nog niet weg is gereden. Dat de man met het koffertje de verkeersdrempel oversteekt, en dat het stoplicht op rood zal staan. Herhalingen, het leven zit er vol mee. Ik snap niet waarom er nog mensen naar televisie kijken, dat is helemaal niet nodig om een herhaling te zien.


Comments

5 reacties op “L’ histoire se repete”

  1. Ik zal niet meer kijken…

  2. Ik snap niet waarom je zelf wilt leven als de herhaling ook op gewoon tv is.

  3. RTL7, het nationaal herhaalkanaal.

  4. Ik zie op weg naar mijn weg ook altijd dezelfde koppen. Ik geef ze namen.

  5. Een herhaling van de film ‘Groundhog day’, dat zou pas vervelend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *