Sinterklaasbaan (slot)

11 weken, dat zijn 44 lunches in het bedrijfsrestaurant, 124 kopjes cafe au lait en ettelijk honderden kopjes slappe thee. 11 weken is enkele meters archief, weggeborgen in grijsbruine kartonnen dozen. Van wintertijd naar zomertijd in 11 weken. Maar ook wel voldoende, 11 weken Sinterklaasbaan.

Soms dacht ik you can check out anytime you like, but you can never leave. Maar niks ervan, Life in the fast lane is een geschikter citaat. Vanaf volgende week ga ik weer iets serieus doen. Niet langer een Sinterklaasbaan, waar ik mensen blij of verdrietig mocht maken met vergoedingen. Rob, bedankt voor het lenen van deze mooie term. Maar je krijgt het woord weer terug. Ik ga iets anders doen, en niet geheel tot mijn spijt.


Comments

4 reacties op “Sinterklaasbaan (slot)”

  1. En daar waar je dat anders gaat doen hebben ze geen bedrijfsrestaurant, geen caf? au lait en geen slappe thee?

  2. Ja, vertel, benieuwd!

    Als je in California woont, kom je heel veel Hotel California’s tegen. En iedere keer vraag ik me af of d?t dan…

  3. life in the fast lane in het archief??!!

  4. Hee.. wat toevallig. Maar dan dus niet, zoals Louter zei. Graag gedaan, hoe tijdelijker hoe beter, met sinterklaasbanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *