Het kwaad der wereld

Op de plek waar ooit spoor 6 moet zijn geweest, namelijk tussen spoor 5 en 7 staat een kiosk. Onlangs is deze kiosk verbouwd. Meer vierkante meters, meer omzet, moet de gedachte zijn geweest. Meer omzet moet ook de gedacht zijn geweest bij het plaatsen van een aantal machines die de geur van versgebakken broodjes verspreiden. Nu ben ik zelf evengoed aandeelhouder in het grootkapitalisme, maar dat een mens zelfs tot in zijn neus aan toe bestookt moet worden met reclameboodschappen, gaat me wat te ver.

Ik ben bang dat het strafbaar is om u op te roepen de kiosk plat te branden, dus dat doe ik niet. Dus verder is dit stukje even zuiver hypothetisch. Wij samenzweerders gooien onze flessen benzine over de kiosk, steken het in de brand en houden ondertussen de rest van het station nat. Een heel Centraal Station afbranden is namelijk erg onpraktisch. Niets blijft over. Niets dan de geur van verbrande broodjes, en op de grond een restje as. De as van het kwaad, zogezegd, maar daar mag George W. zich verder druk over maken.


Comments

2 reacties op “Het kwaad der wereld”

  1. Werken die dingen niet electrisch? Gewoon het draadje doorknippen dan!

  2. Zo is het hier in Zwolle erg moeilijk om langs de V&D de stad uit te rijden, wegens de geur van de heerlijke Doner broodjes. Volgens mij blazen ze die geur ook expres de straat in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *