Oranje

Laat mij hier eens open deur in trappen: wellicht heeft u gemerkt dat het WK voetbal eind deze week begint. Nadat ik in karatehouding door de openstaande deur ben gevlogen, en me daarbij heb niet heb verwond, wilde ik graag verder gaan.

Kunnen we al die mensen die oranje prullaria kopen niet beter een oranje zonnebril geven? Dan is namelijk alles oranje. Scheelt een boel verven en prullaria. Kunnen we ons tenminste met het spelletje zelf bezighouden.


Comments

8 reacties op “Oranje”

 1. ennnn
  er zijn detectives op ned1
  datscheelt

 2. Lijkt me een goed plan.

 3. Oew, heel scherp van u. Puik plan.

 4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Vraag jij patent aan? Dan zorg ik wel voor een sponsor die die dingen door heel Nederland verspreid.

 5. Goed idee, gratis bij het happy-meal!!

 6. Ge-wel-dig idee! Uitbrengen en rijk worden en passant lijkt me zo.

 7. Beste idee sinds tijden.

 8. Puik plan. Niet alleen kunnen ze dan nu gebruikt worden, maar met koninginnedag kunnen ze gerecycled worden, en op het moment dat Beatrix aftreedt en Willem-Alexander koning wordt, komen ze alw??r van pas. Fantastisch toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *