Direct naar het hoogtepunt

Als ik de stationshal binnenkom zie ik een oploop bij de WK-corner. Zou er een wedstrijd zijn? De Tour is begonnen, dus voor mij is het WK voorbij. Portugal-Engeland blijkt gespeeld te worden. Honderd mensen of meer staan voor de schermen te kijken. De penaltyreeks wordt afgewerkt.

Zo sta je meteen bij de climax. Geen gezeur van 120 minuten voetbal, maar meteen de zindering in het publiek voelen. Er staan blijkbaar een paar fans van Portugal tussen, want ze juichen voor de ballen die de Portugese doelman stopt. Wellicht is dit een ideetje voor de rest van de wedstrijden: uitzenden in de vorm van penaltyreeksen.

(Ik begin wat voetbalmoe te raken, maar dat had u wel begrepen).


Comments

4 reacties op “Direct naar het hoogtepunt”

  1. we hebben gisteren niet echt met elkaar gesproken – tijdens die wedstrijd – maar ik vond het leuk je weer even gezien te hebben.
    had je nu zelf wel balletje getrapt?

  2. In dat licht bezien was het WK Lingerie van Veronica dus een gouden formule? Alleen maar (slecht genomen) strafschoppen ๐Ÿ™‚

  3. Ik wilde eigenlijk een opmerking maken: Alle mannen willen… en dan een referentie naar de titel van dit stukje.
    Maar ik doe het niet. Zo steek ik niet in elkaar. Waarom het dan toch door mijn hoofd schoot… geen idee. Ik ben het gewoon roerend met je eens. Hadden we ook het hele WK op ??n dag af kunnen handelen!

  4. Wij schakelen ook pas tegen het eind in. Dat is het spannende gedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *