Via Baltica

Er is de mogelijkheid om een jaar lang te gaan fotologgen. Na twee weken als een roofdier door de Baltische staten getrokken te zijn, staan er meer dan 400 foto’s nieuw op de harde schijf. Kansen genoeg om de tekst te vervangen door het beeld. Te meer ik tegenwoordig het grootste deel van mijn hersencapaciteit verhuur aan derden, waardoor er hier niet zoveel overblijft.

Niet dat ik serieus van plan was om u op een fotodieet te zetten. Maar de fotograaf in mij voelde zich als een kind in een speelgoedwinkel. Wellicht kan deze set iets van het gevoel overbrengen.


Comments

3 reacties op “Via Baltica”

  1. Wauw, gelijk voor 71 dagen gelogd!

  2. De gebouwen geven wel een kille indruk, vind ik.

  3. Ah, de Baltische Staten…vertel er ook wat over. Ik wil daar ook graag heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *