Vragen, vragen (2)

Dan loop je het gebouw uit en is het zonnig, al de hele middag is het raam open geweest, vraag je je af waarom, waarom je eigenlijk niet vaker naar buiten gaat op dat soort middagen. Aan de overkant, op het andere peroon, loopt een mooie vrouw, maar waarom, waarom rookt ze een sigaret? In je linkerjaszak tref je een kassabon van Albert Heijn, en je besluit die in de prullenbak te gooien, maar voordat je dat doet kijk je nog even naar de bon, en je vraagt je waarom, waarom voor vier artikelen een kassabon van 25 centimeter lengte geproduceerd moet worden. Dan komt de trein en die voert je weg, naar verderop, maar tenzij koeien de vorm zijn die antwoorden tegenwoordig aannemen kom je het antwoord op de vragen niet tegen.


Comments

2 reacties op “Vragen, vragen (2)”

  1. Gewoon genieten van het mooie weer is er niet meer bij…;-)

  2. Een korte concentratieboog zo te lezen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *