Hyperdeflatie

Een week of twee geleden had ik nog vijftien uitnodigingen, die iets boden dat niet zomaar verkrijgbaar was. De toegang tot een gesloten omgeving, de sleutel, de unieke code die iemand nodig had om mee te doen aan de beta. Heel webtweepuntnullig. Al dat is nu waardeloos geworden, omdat u nu ook uw eigen account aan kan maken zonder mijn hulp. Van schaarste naar oneindig aanbod, de prijzen dalen, dan heet dat dus hyperdeflatie volgens de economie. En getuige het aantal Googlehits voor dat woord (4 versus ruim 16.000 voor hyperinflatie) is dit toch een vrij uniek verschijnsel. Marco kan de unieke eigenschappen van Virb veel beter beschrijven dan ik (die nog niet eens een ontworpen profiel heeft), maar deze eigenschap heb ik nog niet gehoord. Maar dat u er maar van mag genieten, van deze hyperdeflatie.


Comments

Eén reactie op “Hyperdeflatie”

  1. Het klinkt allemaal zo geheimzinnig, ik heb echt geen flauw idee waar het over gaat. Dus genieten doe ik er niet van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *