Relatief

Viacom spant proces aan tegen Google en Youtube, kopt Nu.nl. Viacom doet dat omdat Youtube het auteursrecht op tamelijke omvangrijke schaal schendt, en daarom eist Viacom een miljard dollar van Youtube. Laat een leuk advocatenteam je nu eens 5 miljoen dollar per jaar kosten. Dan kan je dus 200 jaar procederen eer dat je een miljard hebt betaald. Ik heb zo een vermoeden dat ze bij Google niet zo snel gaan toegeven.


Comments

Eén reactie op “Relatief”

  1. Ha, maar interessant is het wel. Ik ben benieuwd naar wat de rechter uiteindelijk in dezes gaat oordelen. Zou er inderdaad sprake zijn van schending van het auteursrecht? En zo ja, kun je Google en Youtube daar verantwoordelijk voor houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *