Om komkommertijd te vullen

Mijn gewoonte iedere dag naar AH te lopen, omdat ‘ie op 50 meter afstand zit en omdat vers toch lekkerder is, iets wat er voor zorgt dat je er veel komt maar door de week altijd onder het bedrag van € 10 blijft, is niet afgestraft. Vanaf 10 euri kreeg je de afgelopen weken een zomerzegel, ik geloof ook deze week nog. En ondanks mijn waardeloze strategie heb ik niet gefaald. Mede dankzij een voorraad vlees en wasmiddel om de komende Koude Oorlog te doorstaan is het gelukt om genoeg zegels bijeen te krijgen: de spaarkaart met zomerzegels is vol!

Vraag is nu wat te doen. Opties zijn:

 1. een saaie 5 euri korting op de boodschappen;
 2. een NS dagkaart voor een tientje kopen en proberen op een dag Groningen, Maastricht, Vlissingen en Den Helder aan te doen.

Comments

5 reacties op “Om komkommertijd te vullen”

 1. woordenaar avatar
  woordenaar

  Ik ben naar Maastricht geweest 🙂

 2. Optie 2 natuurlijk! Op stations leuke, fijne treinen uitzoeken en gewoon instappen. Mp3-speler/i-pod, boek en camera mee, mooi fotoverslag maken. Halverwege de dag ergens uitstappen om te eten en dan via een omweg weer naar huis.
  Veel plezier 🙂

 3. Voor 5 euro chocola kopen!!!

 4. Ik doe het laatste…

 5. Ik zou ook wel voor die tweede gaan, ja… Mensen observeren, misschien nieuwe plekken zien… lijkt me heel wat spannender dan 5 zoute euro’s korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *