Ik wil een groothoek

Rainbow overdrive

6 uur 57. De zon is net op. Vanuit het westen komt een pak regen aan. Terwijl de ontbijtspullen weer in de keukenkast verdwijnen, staat er buiten een volledig, dubbele regenboog. Ik spring naar buiten met het fototoestel. Blote voeten op koud steen. Het past niet, het past niet! Twee, drie plaatjes, en de kans is voorbij, de eerste druppels vallen.


Comments

4 reacties op “Ik wil een groothoek”

  1. Ik zag van de week een prachtige regenboog. Tegen de tijd dat ik de camera te pakken had en gereed was het mooie al weg. Ik heb gelukkig nu wel een camera met een groothoek, en daar ben ik blij mee.

  2. Oh, jij ook al… Zucht.

  3. er zijn verbazingwekkend veel regenbogen de laatste tijd, prachtig he!

  4. zo’n visseoog is best leuk.
    het doet wel vreemde dingen met je ogen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *