Bij de kassa (2)

Dat de rij waar ik in ging staan degene met de langste wachtduur was is een cliché, dus dat zal ik niet melden. De streepjescode van een of ander hondenbot stond niet in de computer, en de prijs was ook onvindbaar voor de vakkenvuller. Voor me in de rij gingen twee mensen eerst boos doen en toen in een andere rij staan.

Er was ruim voldoende tijd om, tja, te niksen. Om om je heen te kijken en iets te leren over de wonderlijke wereld. De mevrouw die voor me stond kocht een Euroshopper-diepvriespizza. En laat ik nu ontdekt hebben waarom die pizza’s zo goedkoop zijn. Het zijn namelijk drie-kazen-pizza’s, in plaats van vier.


Comments

2 reacties op “Bij de kassa (2)”

  1. aha moet steeds meer op haar eigen kleintjes passen, maar ??n kaasje minder is wel echt kruideniers.

  2. Kijk, dan weet ik dat vast. Ga ik de volgende keer wachtend in een rij op andere dingen letten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *