Wie weet hoeveel vierkantjes dit zijn wint een prijs*

Squares

*Over de uitslag kan worden gecorrespondeerd, maar niet tot in de eeuwigheid.


Comments

5 reacties op “Wie weet hoeveel vierkantjes dit zijn wint een prijs*”

  1. vijfhonderdtweeenzeventig

  2. Maarten, gaat het dan alleen om de hele vierkantjes, of mag/moet ik ook de vierkantjes meetellen die slechts half op de foto te zien zijn? En alleen de vierkantjes zelf, of ook de vierkantjes die met elkaar weer een vierkant vormen? Oftewel: hoe onmogelijk wil je het maken? ๐Ÿ˜‰

  3. @Rose: het moet natuurlijk wel een beetje moeilijk blijven, dus vierkantjes mogen op alle mogelijk manieren worden geteld. Dit was per slot van rekening een voorgeprogrammeerd postje tijdens mijn vakantie, dus ik moest iets maken dat u lezersvolk hier een

  4. Ok?, nou, dan print ik de foto uit en als ik dan binnenkort een weekje ziek ben ga ik tellen, goed? ๐Ÿ™‚

  5. @Rose: ja, maar als ik jouw was zou ik gewoon niet ziek worden. Dat is veel leuker ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *