Mobile generation (12)

In het café is na een paar drankjes een bezoek aan het toilet noodzakelijk geworden. Bij het urinoir scoor ik over de dertig seconden non-stop. (Sinds ik in een boek las over iemand die dat soort tijden bijhield, ben ik het ook eens gaan klokken). Drie bakken verder staat een jongen te lozen terwijl hij in de andere hand een zijn telefoon vasthoudt. Dat is handig! In dertig seconden kan je immers een heel aardig stukje sms typen, hoewel ik daarbij vrees dat je dan weer niet teveel bier moet hebben gedronken want dat is weer slecht voor de snelheid.


Comments

6 reacties op “Mobile generation (12)”

 1. Ik verbaas me.

  Enorm.

 2. Mag ik vragen waarover?

 3. En het risico dat je je mobiel laat vallen op een plek waar je toch echt niks uit wil vissen.. :-S

 4. Je wordt weer bedankt, Maarten.
  Ik heb er nu weer een eigenaardigheid bij.
  Ik kan niet wachten tot ik moet.

 5. @Maarten: 30 seconden non stop. daar begon het mee.

 6. Bij mij flikkerde ooit tijdens het sms-en mijn Handy en al het urinoir. Dat was dus na teveel bier 😉 Hoeveel seconde ik daarover deed weet geen mens meer… maar mijn mobiel heb ik daarna maar aan iemand kado gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *