Sneeuw (2)

Eerder kwam ik niet verder dan een snel plaatje. Gisteren ging ik nog net op tijd naar buiten om een paar plaatjes te maken. Nadat ik een mevrouw tegenkwam, die op de motorkap van een paarse Volvo stond, welke ze eigenhandig de sloot in had gereden omdat het glad was in dat bochtje, bedacht ik dat het misschien toch wat gevaarlijk was om over kleine landweggetjes te rijden. Niet dat er iets gebeurd is. Geen glijpartijen of slippertjes. Ik hield enkel plaatjes over.


Comments

3 reacties op “Sneeuw (2)”

  1. Mooi he. Ik kreeg er gisteren geen genoeg van!

  2. Ik zie een mooie carri?re voor je weggelegd in de kerstkaartenbusiness.

  3. Ik heb er ook een stel gemaakt. Altijd mooi met rijp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *