Appeltaart

Mijn vuilniszakken zijn licht helblauw en die draag ik dan wekelijks naar de vuilnisbak. Bij de lift kom ik een buurman tegen die met een appeltaartje in zijn hand staat te wachten op de lift. “Zo, dat zal goed smaken”, roep ik. Het is de buurman die sinds een tijdje met Spaans ogend vriendinnetje rondloopt. Hij legt uit dat het niet voor vanavond is, maar dat zij dat graag heeft als ontbijt.

Dat vind ik lief.


Comments

5 reacties op “Appeltaart”

  1. s ochtends? Brrrrr…

  2. Oh, ontbijten met taart! Dat is zo lekker (en inderdaad lief).
    Liever nog dan appel- heb ik kwarktaart.

  3. Dat ?s ook lief. Iedere vrouw heeft een man nodig die ’s ochtends appeltaart brengt als zij dat wil ๐Ÿ™‚

  4. dat *is* lief.

    ontzettend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *