Ontstopt

Het is een poëtische benaming voor een ingenieus maar banaal ding, dacht ik toen ik de zwanenhals losmaakte. De afwas stond al dagen stil omdat de afvoer verstopt was. De demontage van de afvoer was tevergeefs. Er waren zwaardere middelen nodig.

Naar de Praxis. Nota bene met de auto, voor zo’n afstand. Foei toch. Voor een ontstopper en caustic soda. En ik kwam ook wat gereedschap tegen. Toch handig om te hebben, zo’n tang en die andere daar, die wil ik ook wel hebben. 65 euro armer kwam ik de winkel uit. Buiten was de tippelzone open gegaan. Ik wist niet dat die om zeven uur al open ging. Een treurige bedoening, in vele opzichten. Thuisgekomen werkte de ontstopper bliksemsnel.


Comments

3 reacties op “Ontstopt”

  1. Hoeren. Wel een stuk goedkoper dan de Praxis. Gok ik zo.

  2. en wie doet er dan de afwas?

  3. haha voor alle beelddenkers onder ons geeft het een mooi beeld, een hoer in een zwanenhals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *