We waren per ongeluk een uur te vroeg en belandden met appelgebak op het terras alwaar ik een foto maakte

Vijf punten voor degen die de plek herkent. Tien punten voor degene die de personen op de foto kan identificeren, en hun levensverhaal kent.


Comments

4 reacties op “We waren per ongeluk een uur te vroeg en belandden met appelgebak op het terras alwaar ik een foto maakte”

  1. Jij zit daar in Roosendaal en op de foto zien we Jeroen Pauw en Paul Witteman die zich nu al voorbereiden op het nieuwe seizoen van hun televisieprogramma. Ik geef het toe, Pauw ziet er een beetje vrouwelijk uit, maar laten we eerlijk wezen: het is niet de meest mannelijke persoon op televisie. En zo zonder alle schmink is het net z’n moeder.

  2. Nee, dit is in Tongeren en dat is Andre Rouvoet met z’n vrouw. Over hun treurige levensloop zullen we het maar niet hebben.

  3. aan de indruk van een hevige indentiteitscrisis van de bestuurders in het zuiden kan ik me maar moeilijk los maken. hoewel die natuurlijk gevlucht zijn naar het noorden. zullen wij eens gokken? Gouda. maar dan in betere tijden en zij bestellen pannekoeken met stroop.

  4. maarten avatar
    maarten

    Vijf punten voor Frank. Roosendaal. Tien punten voor eF-eM voor pannekoeken ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *